diumenge, 11 de desembre de 2011

MARXA BTT " LA HINVERNAL DE GUISSONA"

La sortida era a les 9.00 en el poliesportiu de guissona. Nosaltres a les 8.10 ja estavam allí, el termometre marcava -1ºC i la boira era tant espesa que semblava que estigues plovent, la veritat es que el panorama era bastant depriment i el que menys venia de gust era sortir del cotxe. Cuan em entrat al poliesportiu per fer les inscripcions ens em trobat la gent de l'organització que ens han rebut amb un aperitiu de pastes, cafè amb llet i tassons de sopa calenta per ajudar-nos a entrar en calor.


Poc a poc a anat arribant mes gent i la gent de l'organització poc a poc ens han fet animar per a pendre la sortida.

Sobre les 9.00 s'ha donat la sortida mes o menys 100 participants que han sortit a un ritme bastant fort, suposo que degut al fret que feia i per a entrar en calor. Els primers 4 km eren molt planers i han sigut mortals per a les mans, un fred als dits com feia molts anys que no passava i la cosa pintava molt molt malament, de haver continuat així hauria d'haver parat. Afortunadament en pocs km ja ens em posat en feina i a començat tot un seguit de senders, trialeres i corriols plens de pedres, arrels, i escalons que ens han fet entrar els braços i les mans en calor rapidament.
El recorregut ha estat molt be, uns 35km gairebe tot per senderons i corriols molt tecnics amb cambis molt soptats de desnivell i de direcció que feien que el recorregut fos intens i no hi hagués ni un moment de descans, alguna rampa imposible i alguna baixada d'aquelles que t'has de tirar sence pensar-to han fet que el recorregut fos molt molt divertit.  El ritme per a mi a sigut massa alt ja que ens em agregat a un grupet que anaven massa forts per a nosaltres i ens han fet correr més del necessari, pero també ens a anat be per que em trobat el recorregut bastant net de gent i no ens ha fet falta posar el peu a terra més que cuant per motius propis no he sigut capaç de salvar algun desnivell.
Sobre el km 20 un avituallament, pero un avituallament de veritat, in havia dos zones:

Una zona amb fruita, ametlles, i refresc i l'altra zona amb vi, carn a la brasa, botifarra i torrades. Nosaltres em passat per les dos zones i em repostat forces per a la resta de la cursa i per a una setmana més.
Despres de la botifarrada, ja poca cosa calia esperar, un parell de senderons molt guapos una trialera amb molta pedra i ja enfilar 2 o 3 km de pista per arribar al final, on tambe ebs esperava una zona per a netejar la bici i una zona amb carn a la brasa i butifarra.


En resum una ruta molt guapa i una organització genial on hi han participat gent amb btt, gent amb moto enduro, els ADF, protecció civil, i els mossos.

Proximament penjarem les fotos fetes per l'organització.


DEIXO EL ENLLAÇ DE LA RUTA:
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada