diumenge, 8 de gener de 2012

REUS ALMOSTER (trialera Puig d'en Cama) MASPUJOLS ,RIUDOMS REUS

Després de dos mesos sense poder agafar la bicicleta,avui m'he tornat a enfundar l'uniforme.....

Pintava un dia amb molt de vent, però poc a poc s'ha anat arreglant i ha sortit un dia perfecte.


La ruta, potser no era la més apropiada, perque feia molt de temps que no pedalava i la meva pràctica tampoc no és molta. Però les ganes de fer algo xulo i la bona companyia, que avui si tenia, han ajudat a decidir-me per aquesta nova ruta.


Sortint de Reus direcció Nord Oest, per una petita riera arribem a Almoster, un petit municipi del Baix Camp situat a 320 m, on aprofitem a recuperar forçes i menjar alguna cosa, i d'on rempendrem la marxa per atacar potser per a mi la part més dura de la sortida. Uns tres quilòmetres de pentent constant entre el 10 i el 15,3 % de desnivell.Després d'una paradeta a pixar, un parell de "pajares" , les pulsacions pels núvols i a remolc del meu germà, més amb el cor que amb les cames conseguim arribar adalt.

Una bona recompença i una bona vista de tot el baix camp i el mar......

Ara arriba el punt per el que hem arribat fins aquí.....un descens amb trialera..Aprofitant    que avui tinc companyia és un bon moment per aprendre i investigar.
Resulta ser un descens amb un pendent fins al 25 % de desnivell per camí de sorra i pedres molt soltes, i una trialera molt ampla, amb forts pendents i terreny molt i molt solt, però poc a poc i amb bona lletra...

Després d'un llarg descens per rieres, unes amb molt mal estat i un ferm molt tou i d'altres més amples, amb camins ben fents, passem per Maspujols, Riudoms i acabem la ruta una altra vegada a Reus (Misericordia).

Una bonica sortida de dissabte al matí, objectiu complert. Ara.....agulletes i mal de cames un parell de dies, però és el que toca quan no s'està en forma per depen quines activitas.Arribada i foto final..........Agrair la companyia i els bons consells rebuts........
Adjunto mapa i gràfica, per als més curiosos....Adjunto enllaç al wikiloc per si algú vol seguir aquesta ruta.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada