Pàgines

dilluns, 12 de març del 2012

RUTA ENDURO AL PANTA DE CASPE



El pantà de Caspe esta situat al riu Guadalupe. Un Pantà molt petit i molt molt faltat d'aigua.


Aprofitem la visita al pantà per a fer una ruta que ens permet disfrutar de la moto tot un matí.


Surtim a les 8.30 pasades en direcció a Fabara, un camí bastant conegut i sense cap complicació.
Creuem Fabara per anar a buscar el "camino del Ebro" fins a Caspe, aquest camí és molt divertit per a disfrutar una estona de donar-li gas i més gas. Abans d' arribar a Caspe pasem per un senderó i a continuació la ruta ens porta a una trialera, curta pero amb un escaló que ens fa plantejar seguir pujant o cambiar la ruta. Desidim seguir per on anavem i al cap de pocs metres trovem un escaló més gran, aquest ja requereix una mica més de tecnica, però també el pasem sense massa problemes.
En 4 o 5 km arribem a Caspe 50km de ruta i aprofitem per a repostar.

Després de repostar sortim de Caspe en direcció sud per a començar la par més interesant de la ruta, ja que s'ens presentava una zona per la que no haviam rodat mai.
Una varietat increible de camins i de terrenys: pistes amples i molt rapides on la terra i les pedres soltes feien que sembles que anavem surfejant a sobre del terreny trencat. Una serie de camins molt revirats que transcurrien pel mitg dels cultius ens porten a una zona molt interesant amb forts pendent, molta pedra i tot una serie de camins estrets, trencats i en bastant mal estat.





En la meitat del cami entre Caspe y Maella ens trobem el pantà del riu Guadalupe.




Tal com podeu veure es un pantà bastant petit i el nivell d'aigua està molt baix, pero la veritat és que el lloc te el seu encant i és un bon lloc per a visitar.



















Després de les fotos corresponents agafem el camí direcció Maella. Un camí molt trencat en molts canvis de direcció , forts desnivells i molta pedra solta.
Arribem a la Pobla sobre les 12.30 després d'haver rodat unes 3h i haver recorregut uns 115km.



DEIXO ENLLAÇ DE LA RUTA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada