Pàgines

dissabte, 14 d’abril del 2012

RUTA ENDURO ALGARS

Una setmana santa mogudeta i com no podia ser d'una altra manera el Diumenge 8 vam quedar per a sortir en moto.

En un principi vam quedar a les 8.00 pero com sempre la cosa es va retrasar una miqueta, sempre hi ha algú que es deixa la posta a punt de la moto per al mateix matí abans de sortir.......jejeje, qualsevol dia es queda sol vestit d'endurero.



Vam decidir tirar direcció Aragó sense saber massa be quina ruta seguir, en principi l'idea era arribar al riu Algars i veient el caval de l'aigua seguirem una ruta o un altra. Finalment ens vam dirigir direcció a Maella per a trobar el Algars més o menys a l'alçada de Pinyeres, vam seguir el riu una estona per valorar el caval que portava i en principi no ens semblava que hi hagues cap problema per a poder anar seguint el camí que puja pel costat del riu i el creua tres o quatre cops fins arribar a Caseres.

La ruta és molt bonica de fer, la veritat es que sempre es circula per camí pero aquest hi ha molts cops que està totalment tapat per l'aigua. La ruta en principi es sencilla, pero cal tindre en compte que la pista creua el riu tres o quatre cops i que es molt molt fàcil que la moto es caigui a l'aigua, personalment ja n'he tret un parell.

No vam fer fotos pero si deixo un video onboard.

JAJAAA el de la ktm sempre va tot esvalotat!!






Un mati molt divertit, llastima que una punxada ens va fer plegar abans d'acabar.

Aqui el culpable de la punxada.



Només ens quedava trucar a l'assistència.

Assistència gratuita.....Tot de casa!!


Aqui el "artiste " que sembla que vagi detingut!!!

Finalment un bon mati de enduro amb una ruta un tant especial.



En aquest cas no penjem el track.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada