dimarts, 17 de juliol de 2012

RUTA BTT PRAT DE LLOBREGAT LA SENTIU Per Can Amat

Després de algunes sortides tot sol aquesta tarde he conseguit enganyar algú per sortir tres horetes en BTT.
Em sortit sobre les 18.00 des de el punt de trobada abitual, en els primers metres ja em vist que la cosa anava molt trabada i que el fÍsic no ens acompanyaria. Per a posar-ho una mica millor em trobat els 8km primer un vent bastant fort de cara que ens a fet perdre algo de temps.
Agafem el camí que puja de sant climent a Begues i el reseguim fins al primer replà, en lloc de continuar pujant decidim agafar un altra variant que segurament no puja tant amunt pero  és un recorregut molt trencacames ja que circula gran part per senderes a l'interior del bosc amb pujades i baixades constans. Pasem per can Amat, una masia bastant espectacular amb una Capella incrustada al vell mitg del bosc, un paratge molt interesant amb un bosc bastant tancat.
Havent passat aquest punt arriba potser la part més dura, una pujada de uns 3.5km que puja amb un desnivell bastant considerable, amb algun petit replà que et permet agafar aire durant pocs metres i un altre cop a tornar, vinga a pujar i pujar!!

Finalment arribem a la part més alta del recorregut.

Carles Tasias el company de ruta!!!


Arribats en aquest punt ens queda la baixada, un seguit de trialeres molt trencades amb grans pedres i desnivells on els braços es carreguen i em de fer alguns pasos bastant complicats sense pujar a la bici, tot seguit un llarc senderó que es va convinant entre senda i trialera i que baixa molt i molt revirat pasant per alguns punts força estrets i amb cert perill.

Arribats a baix una paradeta en una font per a repostar.Acontinuació ja enfilem el camí de tornada que decidim acursar una mica per no arribar massa tard.
Tot anava segons els previst pero en un punt bastant inesperat varem tenir el ensurt de la jornada ja que el company va patir una caiguda bastant forta i molt lletja, la veritat és que va tenir molta sort. Uns minuts per a recuperació i amb el cos adolorit i ple de rascades i ferides va poder arribar fins a casa.

Una molt bona ruta amb terreny molt variat , molt trencacames i amb molt bona companyiaDEIXEM ENLLAÇ DE LA RUTA

.http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=3089612Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada