dimecres, 5 de setembre de 2012

OFFMASSALUCA DESCUBREIX ELS VOLTANTS DEL PONT DEL DIABLE

Un bonic indret carregat d´història on podrem gaudir de la naturalesa i realitzar tot tipus d'activitas a pocs metres de la ciutat.

 Envoltat per tot tipus d'urbanitzacions ,carreteres,aeroports , estacions i de linies de AVE i ferrocarril,sobreviu potser més per l' escusa històrica Romana que no pas per concienciació de les autoritats aquest bonic bosc,un  indret ple de senderols i corrinyols .

Vam disfrutar d'un matí curt,però intens.
 La zona del pont del diable gaudeix de tot tipus de rutes aptes per a tot tipus dee nivells i edads,sempre offroad.Offmassaluca,vam optar per una ruta curta,però profitosa,Una ruta circular on vam descubrir El Pont del Diable,la Font del Garrot el Mas de Frare,una balma espectacular i ins quants quilometres de sendes prou tècniques.


Una ruta circular de 16 kilometres amb un desnivell acomulat  de uns 300m ,no apta per iniciats amb una baixada no ciclable de uns 50 metres i diversos punts amb pujada de un nivell técnic mitg. Recomanada per a tot tipus de cicliste experimentat en aquest tipus de terreny.
Una bonica ruta per a fer amb dos horetes escases,en un entorn farcit d'esportistes i una bonica naturalesa.No podiem acabar el dia sense una puntxada.El mateix terreny fa cuasi segur el puntxar alguna roda....

Indret recomenable ....sigui amb bicicleta sigui a fer senderisme o simplement a passejar.


1 comentari:

  1. Quins collons que teniu!!!! un dia que veniu al meu poble i no m'aviseu.... ja us val a més aquella tarde vaig passar pels camins del pont del Diable per anar cap al far de Tarragona, en fi que hi farem .... Salut

    ResponElimina