dimecres, 19 de desembre de 2012

BTT a Cabra del Camp 2012

Una entrada al blog solidària .... Aquest passat diumenge dia 16 de desembre es van realitzar varies activitats per recaptar diners per la Marató de TV3, enguany per al càncer (en general), i dintre les les varies activitats vaig triar per la col·laboració participar a la cursa de BTT que van fer a Cabra del Camp, a la comarca de l'Alt Camp, i que vaig ajuntar solidaritat per la causa i passió muntanyera.


Després del fred intens de l'any passat els 7 o 8 ºC de més s'agraien, però el fred era per no estar aturat fora de cap refugi. Aquesta "bona temperatura" es va notar amb l'afluència de molts aficionats a la bici, em sembla que entre els dos circuits vam ser 400 entusiastes, molt bónic.

Per l'organització, molt bé, l'arribada de la gent d'arreu anar organitzant pels bancals l'aparcament i a recollir el dorsal (Nº 383) i bossa de propaganda variada i després ... a lo que hem vingut, descàrregar bici, abrigar-mos, estiraments ... i cap al camí ... Aquest cop no tenia massa estrategia per fer una bona cursa, primer arribar bé de cames a la primera pujada forta, després anar controlant pel verteginós descens (poca trialera aixó si) i despres anr pujant i els ultims 3 km fer l'atac per esgarrapar algo de temps.


Més o menys es va anar complint el previst, però als últims quilómetres vaig intentar fer alguna escapada peró no vaig poder fer cap avançament, un altra cursa serà ... en resum molt satisfet per tot el referent a la cursa i el bon ambient ciclista i també molt satisfet amb la col·laboració dels participants per la noble causa (que tot i no ser cap cursa puntuable per cap copa del món de BTT vam posar tots un punt d'esforç per ser un dia disfrutable i competitiu, en el bon sentit de la paraula) i dels organitzadors de la cursa que un any més han fet possible la trobada.

Aqui va el track del Circuit Verd de la cursa de Cabra del Camp 2012 no te cap pérdua i es per bon camí (amb bones pendents i zones de fang com era d'esperar): Cabra del Camp 2012 (Circuit Verd)

Algunes fotos (poques) ....

Salut i ànims amb les bones causes!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada