Pàgines

dimarts, 1 de gener del 2013

Enduro Pobla Massaluca, Mequinensa, Faió





La setmaana pasada i després d'haver sortit el dia 25 un parell d'hores per fer tot el matí trialeres, ens quedava pendent poder fer la última ruta amb moto de l'any, i quina millor forma i quin millor lloc que fer-la pel nostre territori.















Trialeres dia 25-12-2012     (!!!BON NADAL!!)
 
La ruta enduro Pobla Massaluca, Mequinensa, Faió ens va semblar ideal per acavar el any, per que reuneix una mescla de ruta Raid amb zones d' enduro (trialeres i pas de riu). Teniem ganes de fer-la ja que tot hi estar al costat de casa mai no haviam visitat la presa de Mequinensa.
 
Vam quedar sobre les 8.00 i com sempre s'ens va retrassar la sortida.
La cosa pintava molt freda ja que hi havia gel, ens tocava anar amb molt de compte degut al gel que hi havia pel camí. Tal com anavam abançant la cosa pintava pitjor i tot ens feia pensar en el moment de creuar el riu.
 
Tres cops vam creuar el riu amb molta amplada d'aigua pero per sort no hi havia més de 25 o 30cm d'alçada, la cosa va anar molt be ja que mullar-nos els peus ens hauria suposat tornar cap a casa a causa del fred.
 
Un cop creuat el riu i havent entrat ja a l'Aragó només calia seguir el track que portavam marcat, un camí força trencat,  molt revirat i molt i molt guapo que ens fa patir més del esperat per cualpa del gel.
 
 
Al cap de uns 55km segons el previst i després d'un trial per sobre d'unes grans pedres arribem a la carretera de Casp, que només creuarla  ja veiem la Presa.
 
 
Unes vistes molt guapes ens donen una molt bona perpectiva de l'entorn.
 
 
 
 
 
 
 
Un petit descans per agafar forces i tornem a pendre la marxa.
Aquest cop continuem reseguint el marge del riu, uns 2 o 3 km de pista asfaltada que ens fa tornar a recordar el fred que estava fent.
 
Més avant la ruta es trenca a la dreta pujant per una antiga trialera recuperada recientment i ara mateix molt ben arreglada. Una senda molt llarga pero en molt bon estat per la que intentem circular sense malmetre el terreny i mantenit-la intacta, ens porta fins la part alta del recorregut.
Una altra paradeta per comentar les impresions sobre aquesta senda i continuem per un seguit de camins molt revirats que ens porten fins l'ermita de Sant jordi.
 
 
Un cop ja al poble de Faió i amb la feina ja feta dessidim repostar i continuar la ruta per unes trialeres direcció a la Pobla on aprofitarem per visitar "la Punta del Duc".
 
Que millor per acabar el dia que una caminadeta amb tota l'equipació d'enduro per arribar fins aquest paratge. Logicament deixem les motos en la part alta i dessidim baixar caminant fins a la primera senyera. Amb la roba de moto ja no ens vam plantejar arribar fins a la mateixa punta.
 
 Riu Ebre
 
 Riu Matarranya
 
 
Sobre les 13.00 deixem la Punta del Duc per a tirar ja cap a casa.

Un molt bon mati i una ruta genial.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada