dimecres, 3 d’abril de 2013

RUTA A MAZALEON Y CALACEIT

Després d'un hivern amb pocs kilometres recorreguts i més aviat de senders y trialeres ja tenia ganes de donar gas, gas i més gas, estirar les marches i coneixer noves rutes.
Sense tindre res preparat pero en moltes ganes de rodar vam poder descarregar el dissapte a última hora una ruta per fer el Diumenge.
Diumenge vam sortir sobre les 8.00 en direcció a Maella, camí que coneixem força be peró que després de molt de temps de no passar-hi costava de recordar.
Un cop en Maella comencem la nova ruta direcció a Mazaleón, poble en el que mai haviem estat.
La ruta transcorre tota per pistes en molt bon estat i camins força rapits pero molt divertits.
Sobre les 9.30, ja estem en Mazaleón, poble molt xulo i ben situat al costat del riu, pero que després de recorrer de dalt a baix  dos cops no trobem ni un bar obert per fer un café.

Continuem la ruta sortint de Mazaleón parem a fer alguna foto.

Unes vistes força guapes i un pont molt estret serveix per creuar el Matarranya.
 
Aprofitem la parada per solventar una averia en les connexions del siatema de carrega per al GPS.
 

Un cable que s'havia soltat!!
 
 
Una petita estona de reparació i tornem a recuperar la marxa aquest cop direcció a Calaceit.
Un altre cop un seguit de camins molt revirats pero molt rapits ens fan disfrutar del estat del terreny i ens serveixen per practicar una mica conduir mirant el GPS.
 
Sense cap problema arribem a Calaceit on per fi podem saborejar el tant esperat café.
 
café i donut en "Restaurante los cazadores"
 
Mitja horeta i amb la panxa plena ja podem continuar la nostra ruta.
Ara agafem un petit camí que es converteix en un senderó que ens treura dels voltants de Calaceit per portar-nos a un camí que ens baixará fins al mateix llit del riu Algars. Aquesta zona ja coneguda en altres rutes es la més delicada ja que depenent de les plujes el estat del riu cambia molt. Trobem bastanta aigua i en un descuit s'em cala la moto en el mitg del riu i em toca treurela emputxant.
Amb les botes plenes d'aigua i amb la feina ja feta tornem cap a casa per camí de Pinyeres .
 
Un molt bon matí de moto amb molt bon temps i una ruta que tot i ser molt sencilla ens torna a fer gaudir de navegar pels camins.
 
Finalment 100km de ruta per camins molt rapits. 3h de moto tenint en compte totes les parades oportunes.Deixem ruta i enllaç al WIKILOC:
http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=4229846
 
 1 comentari:

  1. Segur que us vàreu trobar ben poca gent... Una bona ruta per voltar per la terra de ningú ... Molta pedra i pols, aridesa semi-desertica, un somni motero fet realitat .. salut

    ResponElimina