diumenge, 15 de desembre de 2013

RUTA ENDURO PRIORAT

El dissabte 7 de desembre vam sortir de la Pobla sobre les 8.00 amb la idea de fer una ruta d'enduro pel Priorat.

teníem el track gravat i la idea era fer: Garcia, El Molar, Falset, Torroja, Porrera, Riu de Cols, Riu de Canyes, Argentera, Falset, Masroig, Garcia, i.... cap a la Pobla

La cosa va començar molt freda, amb bastant gel pel camí i calia anar en compte.En  arribar  a Garcia comencem a trobar els primers ciclistes pel camí i. al cap d'una estona uns altres!!!.
 Així com ens anem endinsant en el Priorat comencem a trobar molt de trànsit; ciclistes, runners, gent passejant , pagesos que van al camp, ufff la cosa pinta malament.Arribats a Veimunt ja ho tenim clar!!!

No es un bon dia per anar amb moto pels camins per que hi ha molta gent per la muntanya i ens arrisquem a fer mal algú o a nosaltres mateixos.
Amb les idees ja del tot clares decidim arribar fins a Falset per a reposar, esmorzar i tornar cap a la Pobla.


Un cop a Falset i després d'un bon bocata de llonganissa parem una estona per parlar amb un grup d'endureros de Tarragona, intercanviem unes quantes impressions i cadascú cap a casa seva.

En definitiva una bona ruta de uns 145km per pistes i camins molt guapos, un parell de trialeres sensilles per a donar varietat a la ruta. La part negativa es una pista de grava molt ampla i ràpida que ha quedat en un tram per culpa del muntatge d'un parc eòlic, i un tram massa llarg d'asfalt entre el molar i falset.Properament penjarem el track de la ruta i un petit video.
Salut!!!


1 comentari:

  1. Que bé us ho passeu!!!! i com xaleu amb la GoPro. Salut i Gas!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina