Pàgines

dimarts, 21 de gener del 2014

TEST AMB PLUJA

Fi de setmana passat per aigua i una molt bona oportunitat per provar que podem  rodar rapid amb fang i pluja.

Dissabte vam quedar sobre les 8:00 per provar una reparació feta en la suspenció de la TM. Tal com ens varem despertar ja veiem que la cosa pintava a pluja, pero amb més ganes que coneixement vam decidir sortir.
Portavam mitja hora rodant quan va començar a caure les primeres gotes, vam parar per posar-nos els impermeables, pero cada cop plovia més fort, així que ens vam resguardar en una cabana.

Un bon aiguat!!



Al cap de tres quarts d'hora i veient que no pensava parar de ploure decidim reempendre la marxa per tornar cap a casa.



Camí de tornada ens donem compte de que la cosa anava força be i que ens ho estavem passant de conya així que ja que estavem ben mullats decidim continuar tot i la forta pluja.

Al cap d'una hora la TM es para i no conseguim posar-la en marxa. 



Intentem reparar pero amb  pluja es millor no desmontar res així que decidim remolcar-la fins casa per ha intentar localitzar el problema.


Dit i fet sobre les 13.00 estem a casa i sobre les 18:00 el problema ja estava solucionat i preparats per tornar a sortir el diumenge .

Diumenge a les 9.00 tornem ha estar en marxa. Aquest cop sence pluja pero amb molt de fang marxem decidits a provar una camí que em vist  i volem saber on va.




Un cami espectacular, sembla una pista de motocross al natural

Al cap d'una estona la cosa es complica i el camí es converteix en un "tallafoc" o similar, en el que decidim donar mitja volta ja que tal com estava el terreny era totalment impossble pujar per allí.

Un bon fi de setmana de moto, aigua i fang.

SALUT!!!!!



1 comentari:

  1. Ben mirat ... no sempre es té l'oportunitat de rodar amb fang i pluja ... més concentració, més técnica, més adrenalina i més xalera. Salut i Muntanyes!!!

    ResponElimina