Pàgines

dimarts, 15 de novembre del 2011

RUTA P MASSALUCA, PANTA DE PENA,BECEITE,ARNES,MASSALUCA



El dia 1 d' octubre varem fer una ruta de enduro fins al pantà de Pena Fuentespalda.
La ruta es pot considerar més aviat " trail" ja que tot el recorregut va transcorrer en pistes amples i camins molt transitables, potser el tram més destacable és una baixada que trobem entre la carretera de Gandesa i la pista que uneix Bot amb Caseres.


El terreny que varem trobar era bastant variat, sorra, pedres, terreny solt i trams rocosos , molta pols i fins hi tot algun tram amb boira molt densa que ens va fastidiar una mica.


La ruta estava disenyada per nosaltres mateixos i la reseguiam fent servir gps.







La primera parada va ser a Vallderobles on vam aprofitar per a veure el castell i el pont del matarranya.




Despres de repostar i esmorsar varem continuar la ruta, aquest cop el recorregut era bastant sensill en trams de pista i tunels escarpats a la roca.

El pantà de Pena es una presa petita pero bastan curiosa i on es poden fer fotos bastant interesants, es un lloc on es pot anar amb el cotxe per a fer una mica de turisme.

A continuació vam continuar la ruta en direccio a Beceite per despres de un petit enllaç per carretera agafar una pista que ens portaria fins al "toll del vidre" lloc on es obligat aturar-se per a fer alguna foto.


Vam deixar el toll del vidre i vam continuar fins a Arnes on vam dinar, un bocata i un refresc, per a continuar fins a Cretes i tornar agafar la mateixa ruta per a tornar fins a la Pobla.

Aquí deixo un enllaç del video que vam gravar dirant la tornada:



Aqui deixo el trak de la ruta per si algu li pot interesar:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada